Eten van de boer


Welkom bij Heijerhof – De SmaakvanLeudal.nl : producent van het lekkerste vlees en cateraar van heerlijke brunches, lunches, diners, barbecues en meer op basis van eigen en lokale producten.

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR.
Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen

Angus Rund:

  • Bestellen is tot nader order niet mogelijk. Verwacht in April opnieuw een koe te slachten!

  • Angus rundvlees nu bestellen voor ophalen maandag 26 februari van 13.30 tot 18.00 uur
  • We slachten weer een koe! Er kan dus weer besteld worden. Jammer genoeg moet ik de prijs weer verhogen. De slachtkosten zijn steeds meer aan het stijgen. In enkele jaren zijn deze bijna verdubbeld: Voor deze koe betaal ik ca €1000 euro voor het slachten en uitbenen. Daarna moet ik zelf nog portioneren en verpakken en bestellingen klaar maken. Ik ga 10% verhogen. Dat staat nu nog niet in de bestellijst verwerkt, maar komt er straks dus bij…

Soep of Bouillonpakket: 10 euro
Ruim een 1 kg runderbot en 2 schenkels !

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg bericht wanneer er vers vlees is.

YURS DE YURT  (www.yurt-yurs.nl)

Sinds okt 22 verhuren wij een Yurt of Ger, een Mongoolse tent van 7m doorsnede op een prachtige plek achter de Heijerhof.  Met buitenkeuken, speeltoestel, kampvuurplek en chillbankjes.  Voor info en boekingen: Yurtyurs op Instagram, Natuurhuisje of Campspace! of stuur ons een mailtje.

CATERING

Wij bieden catering service aan voor vergaderingen, bijeenkomsten en feesten en partijen. Met vlees maar ook vegetarisch of veganistisch, vers uit eigen keuken.
Meer informatie hier


WINKEL (momenteel gesloten)
Op Heijerhof vind je het heerlijke vlees van onze eigen dieren (of andere keurig gehouden dieren van collega’s) vacuüm verpakt uit de vriezer of vers rond de slacht. We hebben Black Angus rundvlees en  Leudallam

Open:    op afspraak