Bestellijst Rundvlees

  • Bestellen is tot nader order niet mogelijk. Verwacht in April opnieuw een koe te slachten!

  • Angus rundvlees nu bestellen voor ophalen maandag 26 februari van 13.30 tot 18.00 uur
  • We slachten weer een koe! Er kan dus weer besteld worden. Jammer genoeg moet ik de prijs weer verhogen. De slachtkosten zijn steeds meer aan het stijgen. In enkele jaren zijn deze bijna verdubbeld: Voor deze koe betaal ik ca €1000 euro voor het slachten en uitbenen. Daarna moet ik zelf nog portioneren en verpakken en bestellingen klaar maken. Ik ga 10% verhogen. Dat staat nu nog niet in de bestellijst verwerkt, maar komt er straks dus bij…

Soep of Bouillonpakket: 10 euro
Ruim een 1 kg runderbot en 2 schenkels !

U bestelt in principe standaardeenheden. Bijvoorbeeld 250 gram gehakt of 2 lapjes. We gaan uit van 2-persoonsporties. De prijs is in kilo’s.

De voorraad verandert voortdurend, dus kunnen wij geen garanties geven.  Van sommige producten is er maar 1: tong, staart, longhaas of maar beperkt: ossenhaas, dunne lende.. Dus wees er snel bij om deze te bestellen.  Voor speciale vragen of opmerkingen is ruimte onderaan het formulier.
Vul het aantal eenheden dat u wenst in en klik op bestellen.

Wij proberen de bestellingen zo goed mogelijk te verdelen, waarbij de vroegste bestellers wel iets meer recht hebben dan de late.

Alleen als u een bevestiging krijgt per mail is de bestelling gelukt. Probeer het anders opnieuw.

Angus Rundvlees