header

www.desmaakvanleudal.nl

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR. Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen.
Naast de afhaaldagen is de winkel alleen open op afspraak. Stuur dan een mail, app of telefoontje.


*******************************
Beste klanten.


 • ANGUS RUNDVLEES
 • Er is nog wel een mogelijkheid te bestellen: wat is er NIET meer : ossenhaas, biefstuk, ossenstaart, ribeye, dikke lende, bavette, jodenhaas, ezeltjes, poulet (vd bief). Kogelbief en rib- en stooflappen beperkt.
 • Angus rundvlees nu bestellen voor ophalen maandag 4 december 2023 van 13.30 tot 18.00 uur
 • HOOGSTAMFRUIT (vervolg)
  Een vaatje en enkele flessen eau de vie van de appels en inmiddels ook van de peren liggen te rijpen bij de Stokerij. ! zie foto hieronder.
 • 30 september
  Met zijn achten hebben we s ochtends appels en peren geraapt en geplukt.
  Naar schatting zo n 700 kg. In totaal is 1200 kg appel en peer naar de stokerij van de Brouwschuur in Weert gegaan om te worden omgetoverd in eau de vie. We zijn heel benieuwd.. Ook is er een partijtje van 120 kg appel en peren geperst tot een puur en heerlijk sap in pakken van 3 liter. Volgend jaar willen we de mobiele sappers naar hier laten komen. Er zijn al meerdere geïnteresseerden om aan te sluiten bij de sappers volgend jaar. Heb je zelf ook interesse om appels en peren te laten persen, laat het ons weten.
 • Ook zijn er meerdere mensen begonnen met de hoogstam snoeicursus en is er interesse om cider te maken. Kortom een leuke start van het behoud en verbetering van hoogstamboomgaarden in Midden Limburg. Bedankt alle helpers!!
ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-31
ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-26
Footer
Email Marketing Powered by MailPoet