header

www.desmaakvanleudal.nl

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR. Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen.
Naast de afhaaldagen is de winkel alleen open op afspraak. Stuur dan een mail, app of telefoontje.


*******************************
Beste klanten.

Angus rundvlees nu bestellen voor maandag 17 juli 2023


Excuses voor de fout. Het is 17 juli en niet 17 augustus

We slachten nog een Angus rund voor de vakanties beginnen en voor lekker dingen op de BBQ! Je kunt nu bestellen. Afhalen is op maandag 17 juli na 13.30.

 • HOOGSTAMFRUIT - een oproep!
 • 30 september/1 oktober 1e boomgaarddag
  Wij hebben een boomgaardje achter de boerderij. Die heeft wat achterstallig onderhoud en elk jaar gaat 90% van het fruit naar de koeien omdat het plukken, rapen en opslaan te veel tijd kost. Hetzelfde geldt voor de boomgaard van Limburgs Landschap in het perceel dat ik van ze pacht. We hebben de grote wens om de boomgaard en het fruit beter te benutten. Daartoe hebben we contact met verwerkers om dit najaar te starten met verwerking tot sap, eau de vie en wie weet nog meer lekkere producten. In 1e instantie gaan we leveren aan de Stokerij van Erwin Strijbosch in Weert. Tegelijkertijd willen we de boomgaard de komende jaren een opknapbeurt geven. Maar dan hebben we wel handjes nodig! Mijn vraag aan jullie: wie zou het leuk vinden om af en toe eens een middagje te komen plukken/rapen in september/oktober?
  We maken er een gezellige leerzame dag van en belonen dat met een heerlijke lunch of BBQ en een deel van de opbrengst! Stuur je een mailtje?? Bedankt alvast.


 • Het is niet precies zeker wanneer de meeste appels en peren rijp zijn en ook niet allemaal te gelijk...
  • De planning is om zaterdag 30 september te rapen en evt ook zondag 1 oktober. Op 1 oktober is er tevens een fruitfeest van Limburg landschap in de boomgaard van Stockxhof, waar iedereen het ras appel kan laten bepalen en info word gegeven over snoeien en onderhoud. Het is ook mogelijk om fruit van je eigen bomen mee te nemen en mee te laten verwerken. (nadere info volgt).
  • een tweede pluk/raapdag wil ik graag 3 weken later houden.
ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-31
ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-26
Footer
Email Marketing Powered by MailPoet