header

www.desmaakvanleudal.nl

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR. Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen.
Naast de afhaaldagen is de winkel alleen open op afspraak. Stuur dan een mail, app of telefoontje.


*******************************
Beste klanten.

Angus rundvlees (pakketten)


De koe van 6 maart was een hele mooie, heel lekker mals vlees en ook best veel. (415 kg aan de haak zoals ze dat zeggen). Er is zowaar nog kogel en gewone bief en lendebief over. Dat gebeurt zelden. Daarom nu de kans om nog een mooi luxepakket te bestellen met biefen, gehakt, burgers, saucijzen en wat stoofvlees. We vullen de pakketten tot het gewenste bedrag en doen er als bonus nog iets bij.
Wil je nog eens lekkere bouillon trekken dan hebben we een pakket van 10 euro met botten en 2 schenkels. Dat is echt goedkoop! (je mag het bot ook aan de hond geven...).

Bestel een pakket of iets anders dan spreek ik een tijdstip af om het op te halen.

AFHALEN:
  • YURS
YURS de Yurt/Ger om heerlijk te ontspannen in prachtige omgeving. Sinds kort verhuren wij onze yurt of zoals het in Mongolie heet ger. Een Mongoolse tent van bijna 7 meter doorsnee. Prachtig gelegen met uitzicht op de weilanden in het dal van de Haelense beek en de bossen van Exaten. Met liefde en smaak ingericht door Ursula. Garantie voor een rustgevend uitstapje. In de yurt staan een 2 persoonsbed en een slaapbank en een mooie houtkachel die in een mum van tijd de yurt verwarmd. Er zijn een buitenkeuken, zitjes en vuurplaatsen. Toilet en douche zijn in een aparte ruimte in de oude melkstal. Voor foto's informatie en boeken kun je o.a. terecht bij Natuurhuisje.
https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/67348

Of stuur ons een bericht voor meer informatie.
Ursula en Henk

ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-31
ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-26
Footer
Email Marketing Powered by MailPoet