header

www.desmaakvanleudal.nl

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR. Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen.
De winkel is zaterdags open van 13.30 tot 17.00 uur. Op afspraak zijn we wel te bezoeken. Stuur dan een mail, app of telefoontje.


*******************************
Beste lieve klanten:


Heel vervelend nieuws gisteren. Math, de man die mijn lammeren en kalf zou slachten , is getroffen door een hartstilstand en ligt in het ziekenhuis. Zijn dochter berichtte mij dat het naar omstandigheden goed ging. Dus laten we hopen dat de schade op termijn meevalt. Brand maar een kaarsje voor hem!
Ik heb een alternatief gevonden bij een slachthuis in Budel voor de schapen en Twan Ras in Soerendonk voor het kalf. Het lamsvlees kan gewoon, zoals gepland, op de 23e januari worden afgehaald. Het kalf kon echter niet meer op de korte termijn ingepland worden en het afhalen verschuift derhalve naar de 13 februari.

 • op zaterdag 23 januari is er vers lamsvlees van lammeren van de Voskop van Patrick en Hester (natuurbegrazers slash bijna buren) hier te bestellen
 • op zaterdag 13 februari is er vers Angus kalfsvlees van eigen bedrijf hier te bestellen
  • in februari vers Angus Rundvlees: nieuws hierover volgt
  Qua voorraad diepvries;
  • Angus Rundvlees: stooflappen, riblappen, poulet, hacheevlees, angusburgers, gehakt, shortribs, soepvlees, tong, zuurvlees
  • Varken: filet, steelkotelet zult, gerookt spek
  Liefs, het beste, blijf gezond
  Groetjes Henk  Footer
  MailPoet