header

www.desmaakvanleudal.nl

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR. Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen.
Naast de afhaaldagen is de winkel alleen open op afspraak. Stuur dan een mail, app of telefoontje.


*******************************
Beste klanten.

We willen wat plek maken in de vriezer en ook wat aanbieden waarvan er teveel over is. We geven op alles 25% korting. Wat niet in de lijst staat is ook niet meer verkrijgbaar!
Hieronder een lijst. Op=Op.
Bestel je deze week dan maak ik pakketjes klaar en krijg je een bericht wanneer ze afgehaald kunnen worden volgende week!

rosbief (grote stukken en kleine verpakkingen)
bavette/vanglap
1 picanha
1 tong
1 ossenstaart
1 longhaas
kalfslever
enkele grote stukken (kalfs)entrecote ruim 2kg
1 ribeye (1,4 kg)
rundersaucijzen
kalfssaucijzen
shortrib
rundergehakt
mager gehakt
(kalfs)schenkels
botten
soepvlees

  • Pompoenen:
    We hebben pompoenen te koop! ''Kleine'' groene en grote oranje pompoenen (5 tot 10 kg). Hartstikke eetbaar maar ook decoratief. Groene voor 5 euro, oranje voor 10 euro!
  • HOOGSTAMFRUIT
  • 30 september 1e boomgaarddag
    Wij hebben een boomgaardje achter de boerderij. Die heeft wat achterstallig onderhoud en elk jaar gaat 90% van het fruit naar de koeien omdat het plukken, rapen en opslaan te veel tijd kost. Hetzelfde geldt voor de boomgaard van Limburgs Landschap in het perceel dat ik van ze pacht. We hebben de grote wens om de boomgaard en het fruit beter te benutten. Daartoe hebben we contact met verwerkers om dit najaar te starten met verwerking tot sap, eau de vie en wie weet nog meer lekkere producten. In 1e instantie gaan we leveren aan de Stokerij van Erwin Strijbosch in Weert. Tegelijkertijd willen we de boomgaard de komende jaren een opknapbeurt geven. Maar dan hebben we wel handjes nodig! Mijn vraag aan jullie: wie zou het leuk vinden om a.s. zaterdag te komen rapen. Wij zorgen voor soep en broodjes. Je mag appels/peren meenemen en tzt ontvang je een flesje eau de vie. W starten om 10 uur.    We gaan zaterdag 30 september maximaal 500 kg rapen/plukken. Op 1 oktober is er tevens een fruitdag van Limburgs Landschap in de boomgaard van Stockxhof, waar iedereen het ras appel kan laten bepalen en info word gegeven over snoeien en onderhoud.
  • NB update: Inmiddels hebben we 1 partij naar de stadsbrouwerij gebracht en 1 partij laten persen!
ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-31
ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-26
Footer
Email Marketing Powered by MailPoet