header

www.desmaakvanleudal.nl

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR. Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen.
Naast de afhaaldagen is de winkel alleen open op afspraak. Stuur dan een mail, app of telefoontje.


*******************************
Beste klanten.

VLEES uit de natuur

Angus Kalfsvlees afhalen maandag 15 mei. NU te bestellen.

Wij hebben een mooi stiertje van eigen kweek laten slachten. Heeft een jaar zijn moeder, tante en een nichtje gelopen aan de oevers van de Tungelroyse beek. 100% naturel!
Nu te bestellen via de bestellijst. Af te halen op maandag 15 mei van 13.00 tot 18.00 uur. Of op een ander moment

Van de laatste koe is nog een kleine hoeveelheid over. Vooral de heerlijke gerijpte entrecote is heel lekker. Er zijn ook nog soepvleespakketten. Zie de bestellijst.

HOOGSTAMFRUIT - een oproep!


Wij hebben een boomgaardje achter de boerderij. Die heeft wat achterstallig onderhoud en elk jaar gaat 90% van het fruit naar de koeien omdat het plukken, rapen en opslaan te veel tijd kost. Hetzelfde geldt voor de boomgaard van Limburgs Landschap in het perceel dat ik van ze pacht. We hebben de grote wens om de boomgaard en het fruit beter te benutten. Daartoe hebben we contact met verwerkers om dit najaar te starten met verwerking tot sap, eau de vie en wie weet nog meer lekkere producten. Tegelijkertijd willen we de boomgaard de komende jaren een opknap beurt geven. Maar dan hebben we wel handjes nodig! Mijn vraag aan jullie: wie zou het leuk vinden om af en toe eens een middagje te komen plukken/rapen in september/oktober?
We maken er een gezellige leerzame dag van en belonen dat met een heerlijke lunch of BBQ en een deel van de opbrengst! Stuur je een mailtje?? Bedankt alvast.

#BBB Boer, Bier Bandjes

nog niet in 2023 :(
Het is te druk met andere activiteiten, werk en vakantie om ook het #BBB te organiseren (en onze naam terug te pakken...)
Maar we gaan voor 2024.

YURS
Met de YURS gaat het heel goed: het aantal boekingen is heel goed en alle recencies zijn 5 sterren tot nu toe!

YURS de Yurt/Ger om heerlijk te ontspannen in prachtige omgeving. Sinds kort verhuren wij onze yurt of zoals het in Mongolie heet ger. Een Mongoolse tent van bijna 7 meter doorsnee. Prachtig gelegen met uitzicht op de weilanden in het dal van de Haelense beek en de bossen van Exaten. Met liefde en smaak ingericht door Ursula. Garantie voor een rustgevend uitstapje. In de yurt staan een 2 persoonsbed en een slaapbank en een mooie houtkachel die in een mum van tijd de yurt verwarmd. Er zijn een buitenkeuken, zitjes en vuurplaatsen. Toilet en douche zijn in een aparte ruimte in de oude melkstal. Voor foto's informatie en boeken kun je o.a. terecht bij Natuurhuisje.
https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/67348

Of stuur ons een bericht voor meer informatie.
Ursula en Henk

ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-31
ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-26
Footer
Email Marketing Powered by MailPoet