header

www.desmaakvanleudal.nl

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR. Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen.
Naast de afhaaldagen is de winkel alleen open op afspraak. Stuur dan een mail, app of telefoontje.


*******************************
Beste klanten


  • zaterdag 19 november van 13.30 toto 17.00 uur kan het bestelde verse lamsvlees worden opgehaald.
  • Er is nog een mooie bout en aantal halve bouten, boutschijf, nekken en een kleine hoeveelheid gehakt, lamburger, merguez en feta/blauw worstjes. Bestellen is nog mogelijk..

Vers Vlees

  • Angus Rundvlees: vers Angus rundvlees Een nieuw aanbod. Wij slachten een eigen koe. Bestellen voor afhalen maandag 5 december 2022 vanaf 11.00 tot 15.00 uur.

YURS

YURS de Yurt/Ger om heerlijk te ontspannen in prachtige omgeving. Sinds kort verhuren wij onze yurt of zoals het in Mongolie heet ger. Een Mongoolse tent van bijna 7 meter doorsnee. Prachtig gelegen met uitzicht op de weilanden in het dal van de Haelense beek en de bossen van Exaten. Met liefde en smaak ingericht door Ursula. Garantie voor een rustgevend uitstapje. In de yurt staan een 2 persoonsbed en een slaapbank en een mooie houtkachel die in een mum van tijd de yurt verwarmd. Er zijn een buitenkeuken, zitjes en vuurplaatsen. Toilet en douche zijn in een aparte ruimte in de oude melkstal. Voor foto's informatie en boeken kun je o.a. terecht bij Natuurhuisje.
https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/67348

Of stuur ons een bericht voor meer informatie.
Ursula en Henk

ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-31
ChapterOneStudio_UrsulaVaessen_Yurt-26
Footer