header

www.desmaakvanleudal.nl

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR. Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen.
Footer
Naast de afhaaldagen is de winkel alleen open op afspraak. Stuur dan een mail, app of telefoontje.


*******************************
Beste klanten

Angus Rundvlees en Catering

Vers Vlees

  • Angus Rundvlees: vers Angus rundvlees Een nieuw aanbod. Wij slachten een eigen koe. Bestellen voor afhalen 3 oktober 2022 vanaf 11.00 tot 15.00 uur
  • de volgende zal wrs eind november zijn

Limburg Festival

Zondag 28 augustus a.s. komt de fietstocht Natuurlijk...Theater weer aan op Heijerhof. Achter de boerderij vindt een voorstelling plaats. Zin is een mooi fietstocht door Leudal en een serie verrassende voorstellingen op mooie locaties? Ga naar LimburgFestival voor meer informatie...

Catering

In juli verzorgde ik 10 dagen op rij vegetarische lunches en diners. Zonder in herhaling te vallen. Best een uitdaging maar ik vond dat ik het er goed vanaf had gebracht. De klanten gelukkig ook. En eerlijk gezegd eigenlijk vind ik het steeds leuker om vegetarisch te koken... een beetje uitdaging na al dat vlees en die bbq 's... En minder vlees; dat is toch de opdracht voor de toekomst.
Heb je zin in heerlijke niet-doorsnee catering van verse producten met veel verrassende smaken en een mooi ogende presentatie... ?
Neem gerust contact met ons op. We hebben geen standaard recepten en prijzen. Het liefst verrassen we jullie maar uiteraard overleggen we over alles.

Groetjes en tot ziens

      Henk en Ursula      MailPoet