header

www.desmaakvanleudal.nl

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR. Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen.
Naast de afhaaldagen is de winkel alleen open op afspraak. Stuur dan een mail, app of telefoontje (06-18527139)


*******************************
Even een berichtje van onze sympathieke "buren"

Om het hoekje van de Beekkant in de Hornse Polder lopen de buitenbosvarkens van Esther en Anne-Wil. Wij wijzen jullie graag op hun bedrijf en activiteiten! Je kunt er terecht voor hun varkensvlees. Vanmiddag zullen ze aanwezig zijn op onze afhaaldag om uitleg te geven.!!Jubileum: alweer één jaar geleden verhuist naar Limburg!

Op 16 oktober vorig jaar vertrokken wij na onze laatste werkdag vanuit Den Haag richting ons nieuwe huis in Horn (Limburg). Wat waren we blij! Nu, bijna 1 jaar later, hebben we nieuwe dingen geleerd, mooie ervaringen opgedaan en de varkens vinden het een fantastische plek. Het Limburgs Dialect leren is nog wel een uitdaging. Sommige uitdrukkingen waren wel al snel ingeburgerd zoals: Nog wat te knöteren? (mopperen), Wanneer gaan we de Kuusjkes (varkens) eten geven? en de groet bij het weggaan: "Hajje".

Nieuw verkooppunt!

Op de boerderij in Limburg gaan wij vanaf heden ook vlees verkopen. De thuislocatie van de varkensboerinnen is geopend elke laatste zaterdag van de maand van 10:00 tot 16:00 uur. Adres: Heythuyserweg 36 in Horn. Ophaalpunt voor alle bestellingen uit Limburg.

Check de website https://www.poldervarken.nl/


Groetjes en tot ziens

      Henk en Ursula      Footer
      MailPoet