header

www.desmaakvanleudal.nl

ANGUS RUNDVLEES UIT DE NATUUR. Puur 365 dagen buiten, geen mais, krachtvoer, medicijnen.
Footer
Naast de afhaaldagen is de winkel alleen open op afspraak. Stuur dan een mail, app of telefoontje.


*******************************
Beste klanten

Angus Rundvlees en Catering

De afhaaldag wordt maandag 27 juni tussen 11.00 en 18.00 uur (lukt dat niet stuur mij dan een berichtje dan spreken we iets anders af)


bestellen is nog beperkt mogelijk haas, ribeye, sucade, ezel, dikke en zijlende en kogelbief zijn uitverkocht. er is nog 1 picanha en de ossenstaart en tong zijn er nog; wat biefstuk, en verder nog riblap, hacheevlees, gehakt en angus en biefburgers en saucijzen

LET WEL: de prijzen zijn nog niet aangepast. Houd rekening met een prijsstijging van ca 10% gemiddeld!!

Catering

Het was natuurlijk 2 jaar Corona en dus weinig gelegenheid om te cateren maar we hebben wel weer zin om het opnieuw op te pakken. Na een paar goed geslaagde opdrachten en met een paar uitdagende opdrachten in het verschiet nu dus de oproep: heb je zin in heerlijke niet-doorsnee catering van verse producten met veel verrassende smaken en een mooi ogende presentatie... ?
Neem gerust contact met ons op. We hebben geen standaard recepten en prijzen. Het liefst verrassen we jullie maar uiteraard overleggen we over alles.
----De laatste reactie was: Kaerel, nondedju, wat verrekte lekker :)---

En trouwens we weten dat we anders moeten gaan eten en daarin nemen wij het voortouw. Wij houden steeds meer van de vele mogelijkheden van groenten en fruit, peulvruchten en dergelijke en steeds minder van vlees als uitgangspunt.

Groetjes en tot ziens

      Henk en Ursula      MailPoet