FoodonFoot-expeditie

Ontdek de SmaakvanLeudal op Heijerhof door de FoodonFoot-expeditie. Een interactieve wandeling rond de boerderij, het bos, de bijenstand en de weilanden en boomgaard.  Leer van alles over de runderen, schapen, eetbare natuur en ervaar het buitenleven. Er zijn verschillende thema’s  die je kunt scannen op je smartphone of tablet met de QR code scanner.

De wandeling is geschikt voor scholen als educatief uitstapje maar ook voor volwassen groepen in combinatie met een lunch, diner of proeverij van Heijerhof.

Informeer naar de mogelijkheden voor groepsarrangement.

Enkele reacties:
  • We (de leerkrachten, de ouders en de kinderen) vonden het een erg geslaagde morgen. Het proeven van allerlei plantjes, het aaien van de koeien na het toestemming vragen, het kiezelsteentje om de jeuk van de brandnetels teniet te doen, de winkel, de stal met de dieren, de zwaluwen, het erf om verstoppertje te spelen … noem maar op. De kinderen hebben veel indrukken opgedaan en veel geleerd. Het drukste jongetje van de klas (ADHD, pilletje vergeten te slikken) vroeg of we het volgende thema over dieren gingen doen. Dan konden we weer terug naar de boerderij! Bedankt voor de mooie morgen.
  • De kinderen vonden het geweldig en zijn druk bezig met het schrijven van een verhaaltje voor op onze site. Ook de andere groep heeft het heel leuk gehad ondanks het weer. Wij hebben jullie adres genoteerd voor het volgend schooljaar.

Klik op de foto voor een leuk filmpje van de opening!

promo

Binnenkort maakt de expeditie deel uit van het wandel-knooppunten-netwerk.